Test af klapvogne

Det kan som sagt være svært at finde rundt i junglen af klapvogne, og ikke mindst resultaterne af de forskellige forbruger- og eksperttests af klapvogne. Derfor har vi her samlet resultaterne af de seneste tests af klapvogne, så du nemt og hurtigt kan orientere dig om hvilke klapvogne du burde se nærmere på.

Testvindere – Klapvogne

Klik på billederne herunder og læs mere om de enkelte modeller:

 

Baby Jogger City Elite

Baby Jogger City Elite vinder gentagne gange hos både forbrugere og eksperter. Testvinder hos Jyllandsposten, Vores børn og Foreldre.no

Baby Jogger City Mini GT

Baby Jogger City Mini GT. Bedst i test hos Forbrugerrådet Tænk

chicco

Chicco Liteway. Bedst i test i Forbrugerrådet Tænk og Råd & Rön´s test af paraplyklapvogne

 

Læs de seneste test af klapvogne

TV2 i samarbejde med forbrugerrådet Tænk (2016) – Kombivogne

I TV2-programmet “Spiegelhauer i forbrugernes tjeneste” der er i samarbejde med forbrugerrådet Tænk og en testfamilie testet 5 forskellige kombivogne (klapvogne med tilhørende barnevognskasse)

Vinderen som har fået titlen “Bedst i test” af Forbrugerrådet Tænk er Emmaljunga Edge Duo S.

Begrundelsen er, at vognen er helt fri for kemikalier, den lever op til kravene om sikkerhed og holdbarhed, og så kører den rigtig godt. Ryglænet kan ligges så langt ned, at den kan bruges til middagslur, og så er den meget solid.

Jyllandsposten og Vores Børn (2015)

Jyllandsposten og Vores Børn har i samarbejde testet 6 klapvogne. Testen er udført af mødre, og de har vurderet vognene ud fra: Førstehåndsindtryk, Brugbarhed, Sikkerhed og Pengene værd?

I denne test klarer Baby Jogger City Elite sig bedst, og den får fuldt hus med 6 ud af 6 stjerner. Mødrene er både vilde med designet, den gode komfort og den gode køreoplevelse som vognen giver. De umiddelbare fordele mødrene påpeger er:

  • Den kan nemt styres og klappes sammen med en hånd
  • Sædet kan ligges helt ned
  • Kører godt på alle underlag
  • Smart med håndbremse
  • Masser af muligheder for tilkøb af tilbehør

Den eneste ulempe de påpeger, er at sædet ikke kan vendes om mod mor.

På en delt andenplads ligger to mindre kendte mærker. Nemlig Bumbleride Indie og Phil & Teds VIBE V3, der begge får 5 ud af 6 stjerner.

Forbrugerrådet Tænk (2015)

Forbrugerrådet Tænk har testet 19 forskellige klapvogne af forskellige størrelse i samarbejde med både eksperter og forbrugere.

Klapvognene er bedømt ud fra følgende kriterier: Brugertest, Sikkerhed, Mærkning og brugervejledning. Brugertesten vægter 70%, så der er klart fokus på brugervenlighed og komfort i testen.

Testens vindere er Baby Jogger City Mini GT og Emmaljunga Nitro City.

Vores Børn (2014) – paraplyklapvogne

Vores børns mødregruppe har testet paraplyklapvogne, og deres klare favorit med 6 ud af 6 stjerner er Babytrold Venus.

Deres begrundelse er, at det er en dejlig robust vogn i god kvalitet og med gode detaljer som fx kopholder, stor varekurv og vinduer i kalechen. Derudover er den nem at klappe sammen, og så kan ryglænet ligges helt ned.

Forbrugerrådet tænk og Råd & Rön (2014) – paraplyklapvogne

Forbrugerrådet tænk har i samarbejde med det svenske forbrugerråd Råd & Rön testet paraplyklapvogne ud fra kriterierne: Brugertest, Sikkerhed, Mærkning og brugervejledning. Brugertesten vægter 70%, så der er klart fokus på brugervenlighed og komfort i testen.

Testens vinder blev Chicco Liteway, som scorede højst point i testen. Testen blev udført af både eksperter og forbrugere i forskellige praktiske hverdagssituationer.  (2014) – Paraplyklapvogne

Foreldre.no (2014)

500 forbrugere har testet 19 forskellige klapvogne i samarbejde med den norske forbrugermagasin Foreldre.no. Brugerne har besvaret spørgeskemaer på baggrund af deres oplevelser med deres egen klapvogn, og har derfor haft mulighed for at teste den over længere tid.

Testens topscorer er Baby Jogger City Elite, fordi det er en god vogn, der er let at bruge på alle underlag. Den er let og handy, og har mange gode detaljer og brugervenlige funktioner.